Start de verzorging van uw voeten ! Met Onycosolve het is gemakkelijker

0
5 (100%) 2 votes

Start de verzorging van uw voeten ! Met Onycosolve het is gemakkelijkerStart de verzorging van uw voeten ! Met Onycosolve het is gemakkelijker

Enterocolitis is de oorzaak van de ontsteking in de luchtwegen spijsverteringsstelsel. Stoornis in het bijzonder invloed op het interieur evenals de kleine darm evenals de dikke darm, waardoor een aantal tekenen in het lichaam.

Enteritis is een ontsteking van de kleine darm. Colitis ulcerosa is een zwelling van de dikke darm. Geïntegreerde, zijn beide Staten genoemd enterocolitis of coloenteritis.

Soorten

Er zijn een aantal Onycosolve verschillende soorten enterocolitis, elk met verschillende tekenen en ook redenen.

 • Necrotiserende enterocolitis

Enterocolitis is een probleem gedefinieerd door een inflammatoire gastro-intestinale systeem. Er zijn verschillende soorten met verschillende mogelijke oorzaken.

Dodelijke enterocolitis treedt op wanneer de zwelling is begeleid door cellen dood in het slijmvlies van de darm. Het probleem is het meest typische in kinderen geboren te vroeg of kinderen die komen te raadplegen.

De reden voor dodelijke enterocolitis op dit moment niet bekend. Sommige raden dat een te vroeg geboren kind heeft een zwak lichaam immuun systeem en, als een regel, microbiële staking. De bovengenoemde bacteriën in het darmkanaal blijkt dat het probleem wordt erger.

Andere theorieën raden dat het verlies van bloed circulatie of zuurstof in de darm resultaten in de voorafgaande zwelling, bacteriële infectie verergert. Sommigen zijn van mening dat overmatig voeren van een pasgeboren plaatsen te veel micro-organismen in hun Crewe voordat u het bereidt, die symptomen veroorzaakt.

Tekenen en symptomen van necrotiserende enterocolitis je moet wat om naar uit te kijken:

 • egoïstische, gezwollen of gekleurde buik
 • bloed in de ontlasting
 • losheid van de darmen
 • overgeven

Het kind is bovendien niet in staat om te eten correct of verlangen voedsel op geen enkele manier. Dodelijke enterocolitis kan ook het maken van de borden van microbiële infectie, zoals een hoge temperatuur, een verschrikkelijke adem of ernstige uitputting.

Necrotiserende enterocolitis kan dodelijk zijn anders Onycosolve behandeld. Dieet regimes necrotiserende enterocolitis moet direct medische hulp.

Enterocolitis verband met antibioticum

Enterocolitis verband met antibioticumHet is bovendien mogelijk dat de symptomen van enterocolitis symptomen na behandeling met antibiotica.

In het darmkanaal van een gezond en evenwichtig persoon, de micro-organismen, om te vechten voor een gebied in de structuur van de darmwand, waar ze helpen om schade aan voedsel en Wakker worden. Wanneer een individu neemt antibiotica, veel van deze micro-organismen werden geëlimineerd. Dit laat de ideale omgeving voor bacteriën, zoals Clostridia difficile infectie.

Antibiotiki behandeling potentiële oorzaken van enterocolitis. Dit type ontsteking heeft bepaalde tekens, zoals waterige diarree en de eikel.

Als Clostridia moeilijk bredere, produceren giftige stoffen in het lichaam. Deze giftige stoffen schade als sapwu de binnenste wand van het darmkanaal en ook leiden tot verschillende symptomen. De eerste symptomen worden normaal gesproken weergegeven binnen 10 dagen van de behandeling met antibiotica.

Symptomen kunnen zijn:

 • pijn en een opgeblazen gevoel
 • verhoogde ontspanning in de douche
 • waterige losheid van de darmen
 • hoge temperatuur
 • uitputting
 • Algemeen gevoel van ziek zijn of zwak punt
 • ernstige maagpijn

Enterocolitis in verband met antibiotica kunnen ook gedijen in een verschillende soort van enterocolitis aka psevdomembranoznom enterocolitica.

 • Psevdomembranosny enterocolitis

Psevdomembranosny enterocolitis impliceert zwelling comprimeert darm in aanvulling op de stoelgang.

Dit is meestal veroorzaakt door een bacteriële infectie als gevolg van het gebruik van antibiotica, wat impliceert dat mensen met psevdomembranoznom enterocolitica er zijn mogelijk enterocolitis verbonden met het antibioticum. Dit is echter niet voortdurend de aanleg.

Bepaalde tekenen psevdomembranoznogo van enterocolitis zijn uporno waterige losheid van de darmen met een uiterst negatief geur, koorts en helse pijnen.

Deze ziekte ook de oorzaken van de collectie bielich cellen in het bloed, slijm en het vrijkomen van eiwitten van de spijsvertering muur. Ze komen in de stoelgang zo goed als u kunt gemakkelijk zien wanneer het controleren van de stoelen.

Hemoraging enterocolitis

Hemoraging enterocolitisHemoraging enterocolitis een ander soort van ontsteking veroorzaakt door bacteriële infectie. Bepaalde stammen van bacteriën, Escheria darmkanaal infectie darm, produceren een toxine dat leidt tot problemen in het lichaam.

Hemoraging enterocolitis meestal veroorzaakt ernstige pijn en water, bloederige diarree. Sommige mensen ook last van koorts.

Hemoraging enterocolitis misschien positie een grote bedreiging, als deze niet behandeld. Als de bacteriën in de bloedbaan, kan de infectie verspreid en ook invloed hebben op andere organen van het lichaam.

In extreme situaties kunnen de mensen het vaststellen van de aandoening, die gemoliticski-wemicke syndroom. Deze voorwaarde leidt hen in Onycosolve risico voor verschillende andere aandoeningen zoals nierfalen, zenuw schade alsmede de slag.

Voorkomende tekenen en symptomen

Tekenen van enterocolitis kan variëren vertrouwen op individuele en sorteren van enterocolitis dat hebben. Enterocolitis invloed op het onderste uiteinde van het gastro-intestinale systeem en ook allerlei ziekten delen normale symptomen.

Enkele van de voorkomende symptomen:

 • hoge temperatuur
 • een tumor in de buurt van de maag
 • misselijkheid of braken
 • overgeven
 • diarree
 • vermoeidheid
 • een Algemeen gevoel van arme probleem

Sommige mensen die bepaalde soorten enterocolitis misschien ervaring toegevoegd van de symptomen zoals rectale bloeding.

Medische diagnose

De medische diagnose van enterocolitis kan bellen voor een aantal verschillende tests, evenals de behandeling duurt enige tijd.

Om diagnosticado enterocolitis, de arts zal zeker lager de patiënt verhalen en bieden hen met de medische keuring. De Onycosolve arts zal waarschijnlijk de aankoop van een groot aantal tests, zoals volledig bloedonderzoek kruiden (CBC), test-cultuur in het bloed en een voorbeeld van de stoel. Beoordeling van de stoel helpt artsen weglaten psevdomembranosny ulcerosa of andere gevallen van enterocolitis veroorzaakt door een ernstige infectie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here