Over ons

Workshifting.com is een onafhankelijke, niet-partijgebonden, online nieuwsservice die is ontworpen om te voldoen aan de informatiebehoeften van drukke professionals in de gezondheidszorg, beleidsmakers en consumenten. Omdat zorgvraagstukken steeds belangrijker worden in de staat en in het hele land, is het onze missie een diepgaande verslaggeving te doen van de verhalen die belangrijk zijn voor leiders in de gezondheidszorg.

Diana houdt toezicht op de productie-editors die nauw samenwerken met de technologie- en redactieteams om content van workshifting.com te bouwen.

Diana is geïnspireerd om op workshifting.com te werken omdat ze weet dat haar team mensen helpt om elke dag gezonde keuzes te maken. Voorafgaand aan haar huidige functie, studeerde ze bedrijfsmanagement aan de Staatsuniversiteit van New York Orange in Middletown en Newburgh en was ze freelanced voor MedPage Today.

Wanneer Diana niet op kantoor is, houdt ze ervan nieuwe restaurants uit te proberen, vino te drinken met haar wijnproeverij en alles te ontdekken wat New York City te bieden heeft.

Als expert in contentontwikkeling en branding, is Tom gepassioneerd over het machtigen van mensen om slimme, geïnformeerde beslissingen te nemen over hun gezondheid en welzijn.

Voordat Tom bij workshifting.com kwam, was hij hoofdredacteur van gezondheid en medische wetenschappen bij WNYC-New York Public Radio.

Hij ontwikkelde hard-hitting rapporten zoals het “We’ve Got You Covered” -onderzoek van Obamacare en de campagne voor inschrijvingen voor ziektekostenverzekeringen; uitzendingen over de nieuwe waarheden over diabetes; en de goed ontvangen podcastserie The Aftereffect, over volwassenen met autisme, en The Realness op hiphopartiest Prodigy en zijn worsteling met sikkelcelanemie.