In verband met de catering voor bruiloften,

0
Rate this post

Op de vraag wat Voedsel catering,

Het verstrekken van met wat we tot nog toe hebben beweerd met betrekking recepties, banketten, recepties, cocktails en allerlei andere maatschappelijke functies, heeft een heel nauwe verbinding, maar als je het al begrepen, ik vind het leuk als ik kan krijgen tot de oorsprong, en om die reden de eerste laten we duidelijk zijn over de definitie van deze uitdrukking.

Op de vraag wat Voedsel catering,

De engelse uitdrukking event catering heeft verschillende betekenissen. Hoewel ze zijn zeer verwante, dus in de britse en amerikaanse gastronomische engels zijn in de betekenis van deze uitdrukking specifieke verschillen. Volgens de tsjechische woordenboeken bieden middelen om te gaan winkelen, voor het eten voor, de zorg voor de maaltijden of entertainment voor, neem dan, plezier, verwennen voor, event catering en receptie, banket – openbare verschaffen van voedsel catering, catering service .

commissaris van de consument, de leverancier; horeca afdeling, afdeling receptie receptie divisie catering manager hoofd van banketniho afdeling ook genoemd de receptie supervisor of eten als beverage supervisor afgekort tot F&amp B Food and Drink ook Manager. In Engeland, het beginsel dat impliceert dat de gehele vriendelijkheid markt genaamd de Event catering Industrie.

In de Verenigde staten,

Waar de gastvrijheid wordt in plaats bekend als de Horeca of als een Vriendelijkheid en ook het Reizen Industrie, food catering is slechts één sector van deze enorme industrie. Catering in de Verenigde staten, het is dan ook een aparte, maar heel breed gebied pohostinského industrie.

In de Verenigde staten,

American Event catering heeft zijn geschreven als de douane als het goed als deze, als u van plan bent om het te maken door in de immense concurrentie, die u nodig heeft te houden. Het heet vasthouden aan de informatie. In de tsjechische repbulice, waar een aantal bedrijven catering kunnen we stellen momenteel zeer succesvol is uitgevoerd, sommige factor om te overwegen om de informatie, of de naleving van de richtlijnen is nog niet zo essentieel, aangezien de concurrentie is gering, dus het is nog niet ingeschakeld elk klein ding dat niet is ronduit beperkt.

Maar dat is oké, want het geeft ruimte aan hen die het

Uiteindelijk beter zal doen Het probleem is dat die details waarvoor zij in aanmerking worden genomen, is het veel. Als een discipline in Amerika, laat ze op deskundige instellingen en ook te maken had met hem gemaakt in het boek.

Maar dat is oké, want het geeft ruimte aan hen die het

De serie van gastronomische letters, en de tijd die ik kan besteden aan het is eerder beperkt, maar als de bruiloft catering was in feite zeer grote, dus ik kan op het internet site van de Gastronomische letters concepten alsmede voorschriften van het verstrekken van aanzienlijk uit te leggen. Deze, toch kan ik doen eenvoudig op basis van Uw vragen en opmerkingen.

Ik heb ook vele malen vermeld betreffende de hospitality markt als een industrie. Onder de deelnemers van de club 5P ik ooit deelden de mening dat de uitdrukking sector aan de tsjechische gastvrijheid niet fit. In gedachten Had nog meer nadruk op de gastronomie, omdat van deze. Gezien het feit dat zit te denken, als bij toeval met een vergelijkbaar standpunt in de tsjechische republiek niet erkennen van verschillende andere deskundigen gewaardeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here