Eco Slim – is er te veel gewicht echt een probleem?

0
5 (100%) 1 vote

Overgewicht onder jongeren is een van de epidemie

Dat u overgewicht?

Eco Slim - is er te veel gewicht echt een probleemWanneer kunt u aangeven dat individuen niet meer “elegant gevuld” zelfs obesitas? Nog precies hoe kunnen we vaststellen of we nog extra gewicht? Tabel van de verhouding tussen de hoogte en het gewicht kan een ruwe indicatie dat als een persoon is veel zwaarder dan het zou moeten zijn, of het is veranderd in problemen met het gewicht.

Echter, dit geldt niet voor het onderscheid in konstitutsii. Voorbeeld Eco Slim werkt, een atleet, waarschijnlijk groter, omdat geïndustrialiseerde spierweefsel en stevig skelet.

Die zijn een van de meest voorkomende redenen van overgewicht en problemen met het gewicht? De volgende write-up zal adviseren over dit onderwerp.

Waarom bestaat er te veel gewicht?

Obesitas vindt plaats wanneer calorie verbruik groter is dan de energie nodig heeft voor een langere periode van tijd, zonder dat geschikt is om de benutting van het vermogen.

Daarna worden de overtollige calorieën opgeslagen in het lichaam als een macht te krijgen (glycogeen, vetten) en eten ook in het geval van toegenomen eisen van het lichaam, of als het lichaam is uitgehongerd.

Oke, dus om problemen met het gewicht zal niet komen als er een evenwicht is tussen de voeding en kracht kosten.

Wat zijn de oorzaken van obesitas?

Vandaag is de gedachte dat er te veel gewicht treedt op als gevolg van directe blootstelling aan meer verschillende variabelen (genetische kenmerken, psychologische, culturele, sociale, metabole en fysiek).

Genetische elementen.

Erfgoed wordt herdacht als een van de belangrijkste factoren in het geval van obesitas. De waarheid is dat overgewicht vaak gebeurt in gezinnen, wat suggereert dat er een genetisch element heeft een resultaat. Toch relatieve aandeel niet alleen genetisch, maar daarnaast manier van leven en eten routines, en ook het splitsen van deze effecten zijn van erfelijke uitdagend.

Omgevingsfactoren

In verschillende omgevingen, verenigingen en tijd, er waren verschillende suitables voor een mooie uitstraling. Complete persoon al lang erkend voor het pictogram van gezondheid en welzijn en breed assortiment. De routine van het eten is in verband met vrolijke minuten (vakanties, feesten, horeca), samen met deprimerende momenten (zeker).

Psychologische variabelen

Psychologische variabelenVeel mensen eten om adanali slechte emoties (frustratie, verveling, onzekerheid, woede, verdriet); het voedsel dat vaak optreedt als een substituut voor iets dat hij verloren (de liefde, het werk, naast het roken van sigaretten, kennis en ervaring. Over Eco Slim het algemeen eten, uit sociale redenen en niet vanwege de honger.

Verschillende andere voorwaarden.

Bepaalde fysieke als psychische aandoeningen en ook de farmaceutische materialen die werden gebruikt in de behandeling kunnen verbeteren, het gevaar van obesitas.

De fysieke elementen.

Basic metabolic rate (de standaard energie nodig om in leven te blijven) vermindert na 25 jaar, om ervoor te zorgen dat het leven de leeftijd van invloed op het uiterlijk van obesitas.

Oefening is een cruciale factor die van invloed is op de energie-inname. Het neemt ook … af met de leeftijd.

De gevolgen van obesitas

Metabole en hormonale complicaties (type 2 diabetes, insulineresistentie, verhoogd cholesterolgehalte in het bloed, hoge bloeddruk ),

  • Hormonale verstoring
  • Ziekten van organen en systemen (cerebrovasculaire ziekte, hartfalen, trombo-embolische complicaties hypoventilation syndroom, cholitas-de aanwezigheid van de nieren en de galblaas, vettige infiltratie van de lever, disfunctie van het immuunsysteem, ziekten van de huid),
  • Een kwaadaardige ziekte,
  • Mechanische complicaties (artrose, verhoogde intra-abdominale druk, lumbaal syndroom),
  • Chirurgische complicaties,
  • Psychosociale complicaties (stress, depressie, een verhoogd risico van arbeidsongeschiktheid, op de werkplek complicaties).

Preventie

PreventieObesitas is bijna steeds ‘ s werelds grootste gezondheidsprobleem 21. eeuwen. Tot voor kort was hij van mening is dat obesitas meer esthetisch dan een medisch probleem, dat wil zeggen een gezondheidsprobleem. Pas sinds 1980. jaar van obesitas hecht groot belang als gezondheidsproblemen.

Obesitas-epidemie leidt tot een toename in het aantal mensen die een aantal van de gezondheidsproblemen veroorzaakt door zwaarlijvigheid een risicofactor (hypertensie, hypercholesterolemie, hart-en vaatziekten, moet ik testen voor diabetes type 2, cholelithiasis, maligne aandoeningen, degeneratieve artritis, mentale problemen, de kwaliteit van het leven afgenomen, de mortaliteit verhoogd ).

Preventie van obesitas vitaal belang!

Een gezonde levensstijl, waarin het gaat om de invoering van fysieke activiteit als een integraal onderdeel van het dagelijks leven en gezonde voeding.

Fysieke activiteit fysieke activiteit, kan gemakkelijk passen in de planning van de dagelijkse werkzaamheden. Wandelen, Fietsen, trap gebruiken in plaats van de Lift, met hoge snelheid kan gemakkelijk worden onderdeel van uw levensstijl. Deze moet worden uitgeoefend gedurende ten minste 30 minuten per dag.

Gezonde voeding houdt in het begeleiden van de beginselen van een goede voeding

Voordat u begint met een dieet, IS het VERPLICHT MEDISCH ONDERZOEK en van de RAAD VOEDING !!!

Van toepassing voor goede voeding, die zal u op een professionele en praktische adviezen over gezond eten, het bepalen van de body mass INDEX, die u zal houden (rekening houdend met de mogelijke aanwezigheid van een aantal andere ziekten)

Een goede voeding begint met de aankoop van voedsel!

Zorg voor het koken (koken, bakken aan Teflon, grillen, met een minimum bedrag van vet, vermijd te koken, bakken);

Het totale aantal van de producten wordt verdeeld in meerdere maaltijden, zodat de afstand niet meer dan 5 en niet minder dan 3 keer. Het is het beste om te eten met 3 hoofdmaaltijden en twee tussendoortjes

Creëren van een evenwicht tussen de ingevoerde en kan verstoren, de veiligheid van calorieën door lichamelijke activiteit; streven slechte gewoonten te veranderen in dieet-gerelateerd gedrag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here